![]() |
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Uye Üyelik tarihi: Jul 2009
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] msn adresim: kurtlarvadisipusucu@hotmail.com 1500'den fazla divx film..Onlarca Sezon yerli-yabancı dizi.. dvd başına herşey 1.25 ytl..filmlerin ve dizilerin 95%'i dvdrip ve hdtvdir..dvdler 4x hızla yazılıp çok titiz bir şekilde zarflanıp jelatinlenecektir.. Princo marka dvd kullanıyorum.İsteginize göre degişik marka kullanabilirim. şehiriçi elden teslim,şehirdışına kargoyla teslim yapıyorum.. konuya mesaj yazan herkese 2 dvd hediye ediyorum.. güncel liste isteyenler konu altında mesajla belirtebilirler..listem sürekli güncellenmektedir,sağlıcakla kalın Listem [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
| | |
![]() |
| Tag Ekle |
| 1500, 25ytlhdd, basina, divx, diziler, dolum, dvd, filmler, vsizmirden, yerliyabanci |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
Reklam Vermek için webmaster@forum-turkiye.net Adresine e-mail gönderiniz
For Advertising contact webmaster@forum-turkiye.net